Er zit geen beperking op de afstand, wij hebben vrijwilligers, die het leuk vinden om ver te rijden, maar de kosten voor vervoer van personen buiten een straal van 15 kilometer lopen wel op. Afhankelijk van de activiteit waarnaar u gebracht moet worden kan het zijn dat de vrijwilliger er voor kiest om tussentijds naar huis te rijden. Deze extra kilometers zullen ook betaald moeten worden door de aanvrager.

Kosten

Er wordt een kilometervergoeding van € 0,35 per kilometer gevraagd gerekend vanaf de deur van de aanvrager, naar het adres van bestemming en weer terug. Parkeergeld ter plekke komt voor rekening van de aanvrager. Bij vervoer buiten een straal van 15 kilometer rekenen wij €3,00 per uur gerekend vanaf het vertrek van uw huis tot het weer afzetten bij uw huis. Wanneer u vervoer nodig heeft voor een langer bezoek zoals een bezoek aan theater of een verjaardag kan het zijn dat de vrijwilliger weer naar huis gaat en u later op komt halen. Deze extra kilometers komen ook voor uw rekening.

Aanmelding & vervolgprocedure voor de ondersteuningvrager

Onze contactpersonen staan u graag telefonisch te woord op telefoonnummer 06-1533 4650 (maandag tm vrijdag van 9-19uur) of stel hier uw hulpvraag.
Wij noteren uw vraag en uw gegevens.
Alle aanvragen worden discreet in behandeling genomen.
Daarna gaan wij kijken of wij uw vraag door kunnen verwijzen na een bestaande organisatie.
Ook kijken wij of er iemand in uw omgeving is die u kan helpen. Is dit niet mogelijk, dan zoeken wij in ons bestand naar een vrijwilliger, die u wil helpen.
U kunt in elk geval rekenen op een persoonlijk advies.